نکات زیر برای انتخاب و خرید کفش طبی مناسب الزامی است
ارتفاع استاندارد زیره کفش طبی برای زنان و مردان:
مطابق استاندارد، کفش طبی زنانه باید دارای ۲ الی ۳ سانتیمتر لژ باشد. که از طرف پاشنه به سمت پنجه بصورت شیب دار کم می شود. و ارتفاع پاشنه کفش طبی مردانه حدود ۲ سانتی متر است. پشتی کفش باید بلندتر باشد تا با جای گذاری کفی طبی درون کفش باعث بیرون آمدن پا از کفش نگردد. پنجه و جلوی کفش نباید نوک تیز و تنگ باشد تا انگشت ها به هم فشار نیاورند.
فشار بیش از انگشتان به یکدیگر ممکن است باعث هالوکس والگوس (قوز شست) یا بونیون و بدشکلی آنها گردد. در هنگام خرید کفش طبی بهتر است جنس رویه کفش از چرم باشد. زیرا کفش چرم ضمن اینکه دارای استقامت و دوام بیشتری است برای سلامت و راحتی پا از مزایای ویژه ای برخوردار است. کفش هایی که زبانه ندارند به علت فضای محدودشان برای درمان مشکلات پا مناسب نیستند. و باید کفش دارای زبانه ای باز باشد. ترجیحا کفشی که انتخاب می کنید بهتر است دارای بند باشد. تا بتوان به تناسب اندازه وحالت پا آن را تنظیم نمود. در هنگام انتخاب اگر نیاز به کفی طبی خاصی برای تسریع روند درمان در داخل کفش دارید. با آن کفش مورد نظر را امتحان کنید تا بعدا با فشردگی پا در کفش مواجه نشوید.
10 نکته مهم برای خرید کفش طبی مناسب عبارت اند از:
- به این نکته توجه نمائید چون اندازه ها و فرم قالب های کفش یکسان نیست پس سایز کفشها هم استاندارد نیست. سایز کفشهای تولیدکننده ها و مدل های آنها یکسان نیست برای مثال شماره 37 یک تولید کننده در بازار با کفشی با همین شماره توسط یک تولید کننده دیگر وارد بازار میشود متفاوت است. با توجه کفش به این موضوع دقت کرده و کفش مناسب تهیه کنید.
- هنگام خرید کفش طبی پوشیدن دو لنگه چپ و راست و کمی راه رفتن الزامی است. چون با افزایش سن اندازه و فرم پاها تغییر میکند. برخی از افراد پاهای کشیده و بعضی دیگر پاهای پهن تری دارند. و باید در هنگام خرید کفش این مسئله را مورد نظر قرار داده و کفشی را تهیه کنید. که به خوبی برای پای شما متناسب و پاسخگوی نیازهای جسمانی شما است.
- کفش طبی مطابق با حالت پای خود انتخاب و بخرید. در صورت تناسب کفش با پای شما سلامت پاهای خود را تضمین کنید.
- هنگام خرید کفش طبی مدل های متنوعی را امتحان کنید. و به دنبال کفشی باشید که برای پای شما متناسب است. انتخاب کفشهای خیلی تنگ، خیلی بزرگ یا پاشنه بلند به هیچ وجه انتخاب خوبی نیستند. زیرا بعداً باعث آسیب جدی پای شما خواهد شد.
- طول و عرض و قوس کفش باید با پای شما متناسب باشد. در صورت تماس پاهای شما با زمین در هنگام پیاده روی یا دویدن دچار درد پا و کمردرد خواهید شد.
- قسمت سینه کفش به خم کردن پاها کمک کرده و در صورت تناسب با پاهای شما به راحتی میتوانید راه بروید یا بدوید.
- پاشنه پا باید به خوبی درون کفش قرار بگیرد. از پوشیدن کفشهایی که پاشنه خیلی بلندی دارند یا کفش بدون پاشنه خودداری نمایید. در هنگام پوشیدن کفش اگر پای شما به سمت پایین کشیده شد. و یا با فشار بیش از حد به جلو و یا پشت کفش هدایت شد. از خریداری آن خودداری نمایید و به سراغ یک کفش بهتر بروید.
- در صورتی که باید از کفی طبی استفاده کنید باید کفش شما کمی بزرگتر باشد. تا فضای کافی برای حرکت کردن پا فراهم شود در غیر این صورت کفی طبی عملکرد صحیحی ندارد و شما دچار مشکل خواهید شد.
- شکل و اندازه پا در طول روز و در شرایط مختلف تغییر میکند. به عنوان مثال پس از ورزش کردن، در هوای گرم، در صورت افزایش وزن یا نشستن و ایستادن به مدت طولانی شرایط پا تغییر میکند. هنگام خریدن کفش به خاطر داشته باشید که به طور کلی پای شما پس از فعالیت ورزشی بزرگتر میشود. به همین دلیل باید کفش خود را با در نظر گرفتن این نکته خریداری کنید.
چرا مشتریان از خرید کفش طبی آرمان طب تبریز لذت می برند؟
با نظرسنجی های مختلف در زمان های گوناگون، مشتریان دلایل زیر را عنوان کردند:
- راحتی پا در هنگام پوشیدن
- احساس راحتی و تسکین درد بعد از پوشیدن
- راه رفتن راحت بدون احساس فشار و درد
- دوام و استحکام مواد استفاده شده در ساخت کفش
- تطابق کفش با ارگونومی پا
- زیبایی و مدرن بودن مدل ها و انتخاب راخت سلایق مختلف
- پشتیبانی و خدمات مناسب بعد از فروش
- مناسب بودن قیمت با توجه به کیفیت عالی مواد بکار رفته در تولید کفش
نمونه ای از اظهارات مشتریان گرانقدر ما بوده است و باعث دلگرمی ما در ارایه خدمات بهتر گردیده است.
باعث خوشحالی ماست تا از نقطه نظرات شما در بهبود محصولاتمان در قسمت نظرات استفاده کنیم. زیرا ما معتقدیم فروش آغاز تعهد ماست.